:(



hahaha har inte tänkt på det så mkt men nu när jag verkligen tittar efter under nagelacket så växer en nagel jätte snätt, och jag som alltid har långa naglar (eftersom dom växer som ogräs!!) och känner mig naken när jag är tvungen att klippa av dom för att dom blir för långa haha!  men så där kan man ju inte gå runt?? ser ju skit snuskigt ut haha! läste att de kan bli så när man klämmer fingrarna eller får ett slag på dom eller så och jag klämde nått av fingrarna för inte så länge sen (antagligen det där?) och det är nog därför de blivit missbildat efter det så nu får ja gå runt och se ut som ett mongo resten av livetttttttttttttt.  :(

nu ska jag föresten åka och träna iallfall! hihoo

måndag

haloo, nu är ja hemma från skolan och det är sååå skönt, har haft cp ont i magen hela dan och nu måste man träna prov.. kul liiiiv.  fast kanske inte ska klaga vi har inte haft prov på flera månader typ:D
efter skolan va ja å felicia å sola en sväng ocksåå, börjar få en bränna nu och vi solar däre kostar 1kr minuten så blir man brun och man blir ju inte direkt fattig av att sola en gång i veckan då de kostar typ 20 kr =D

får se om det blir nån träning idag eller om vi tar det imorn? har ingen lust att träna med typ magknip hihooo
men nu väntar mina skolpapper så byeeeeebye


21:23

är så jävla trött på allt och alla just nu har ba lust att försvinna för mig själv i flera veckor, de skulle vara så jävla skööööööööööööööööööööööönt

lördag

Igår så blev det bara mys och imorse vaknade vi vid 8 typ, heehhe
har bara legat å degat sen dess och vart ute en sväng i solen också:)
Ska nog ta mig in till staden sen för en fika med sagis, om hon äns är vaken vid 5 som vi sa-.- ska nog ringa å väcka henne nu hihi.
Vad händer annars då? nä ingeniting ska nog gå hem om nån timma sådär och duscha å städa och vakta katterna (mammas bäbisar som inte kan va ensamma några timmar ens)..



mobilblogg

moget att ja skrev ett långt inlägg så försvann det :< åkte till sthm iallafall, tjejen med beslutsångest? aja har nyss käka max här i baksätet och nu ska vi in på sjukhuse och gö ngt sen kika i lite affärer, liten utflyckt sådär;-) sen ikväll ska ja mysa med min bubbis :)

23:56

gokväll, alltså den här dan startade as kalas, har vart i skolan och där försämrades genast allt en smula.. vissa personer får man bara lust att vrida huvet av men ska väl vara glad att man har fått en så pass bra klass som man har fått iallafall:) vi har ju typ 2 tjej gäng i klassen och just nu äre typ kriiiig hahah..
ne men fan jävligt skönt att börja i en ny klass å få massa nya fina kompisar(:

efter skolan försämrades allt en hel del kan man säga.. ängnat den åt tårar och oro.
gick ut och gick med evelina en sväng nu på kvällskvisten å prata massa skit, sen gick ja förbi fille och allt ska tydligen vara bra nu igen och blabla orkar inte ta det här.
men sen slutade kvällen iallafall toppen igen!: ) & nu har jag bäddat ner mig framför tvn och min lilla älsklingsdata som jag förövrigt sitter vid 24 timmar om dan=D

blir inge sthm imorron, känner att ja inte orkar så de blir till att sova ut å slappa hemma ist:)
säger gonatt med den här sjuka bilden jag just hittade, haha ibland får man va lite störd

09.04

gomorron, sitter i skolan redan och ska ha engelska redovisning muntligt om typ 5 min, åh va ja hatar engelskaaa!
men idag slutar vi iallafall vid tre och inte 5 som vi gjorde igår!? då kom man hem typ halv 7 och då somna man direkt sen när man vakna så va de dags att duscha och sen bara sova igen, rolig fritid<3
så jävla skönt att vi är lediga på fredagar iallafall så imorgon blire väll till att sova ut och ba tare lugnt hela dan, så jävla skönt! eller så kanske de blir att åka till stockholm men har inte bestämt mig eeeen.
är dessutom ensamhemma hela helgen, niiceee :)

om 4 veckor är det loov, så jävla skööönt! då ska filip bort hela lovet så då ska jag och felicia hitta på en massa bus hihi :)

onsdaag

halooo, sitter i skolan nu på svenskan och inte gör nånting eftersom vi inte kommit på något att skriva om haha :<
men snart äre lunch och vi ska käka uteeeeee, gottt : )
och dessutom så höll ja va ja sa igår, vi gick ut å sprang, fick håll efter 100 meter men iallafall.. duktiiigt! så då är ja väl värd lite utemat.. ELLER??? nä. :)

aja nu har snillet här kommit på att vi ska prata om rökning och skit så måste jobba nu tyvääär, posss




tisdaag

haloo, hade sovmorgon till 10 idag och de va sååå skönt.
Har nyss käkat lunch och vart iväg å köpt lite klubbor att suga på, har nämligen mördar läraren i 4 ån halv timmar nu, KILL ME.
Slutar alltså halv 5 och verkar inte som att vi får gå tidigare idag, sen ska jag å filicia sooola sen blire hem och ikväl ut och springa haha oj vad har hänt med mig nudå? ja de kan man undra:)

ska försöka dra med min bebbe ut, men vi gjorde nämligen typ slut igår pgr av en massa saker som kännts konstigt nu på sistonde osv.. men vi träffades sent på kvällen sen för att prata igenom allt hur det skulle bli osv, och kom fram till att vi ska försöka få det att gå ihop och funkar det inte så är det antagligen slut innom en snar framtid för som det är nu kommer det aldrig funka och jag kommer inte orka ha det så heller för den delen. men det känns lite konstigt idag? allt är inte precis som vanligt när man sagt allt som är dåligt till varann osv, så tar nog lite tid innan allt är ok igen :<

aja nog pratat om deet nu ska jag lyssna på fröken löken som bara pratar massa skit =)


-

nu har jag bestämt mig.

måndag

halooo, sitter i skolan nu och har eget arbete, får gå om man vill men ja är ju så jävla knoddig ja så ja sitter kvaar med mina fula kåmpisar hihi. Ska skriva om handboll och ja som är så jävla bra på det, nooot:)

Har vart hos örondoktorn för en stund sen också eftersom ja har lock på örat och inte hör vad nån säger haha as jobbigt å ba, va? VA? VA saruu??  så dom blåste ut hela min hjärna typ men inte blev de nå bättre av de eller så hade massa vätska där i:( aja får se om de försvinner av sig själv annars ska han ha hål på öronen(???!!!)

Ska hem snartt och äta och sen ikväll blire träning wihooo äntligen =D
slaaaaajm <3



söndaag!

halooo, idag vakna man precis och så vare nån som skulle dra med mig ut direkt.. mötte pontii och så åkte vi ut till forsbacka å va där ett tag sen hem, somna typ dirreen och vakna av att de va östernspärla på g, ärligt talat är de bara skitmat på alla sånna där ställen;O sen sovit lite till och kikat på solsidan nyss:) full rulle hela daan så nu är ja helt slut. Blir en dusch nu och sen sängen & ställa klockan på halv 7. wieeeeee!

men gonatt!

-.-

tjabaaoo, inte hunnit skrivigt något för har haft fullt upp: ) 
igår så va vi ju hemma hos oscar och bastade och badade men tog de lite lugnt eftersom ja vart sjuuuk men när det började bli som roligast vela ju såklart trökskallen till pojkvän åka hem -.-
så slutade den kvällen och imorse vaknade vi vid kvart i 10 och kl 10 skulle matte vara här utanför för att vi skulle på skoterkross med han elin och syver så de blev en jävla fart på oss och så åkte vi dit till söderhamn och har vart där hela dan, kallt!!  hann hem och sov i en kvart innan vi skulle ut och grilla med grabbarna, och nu kom vi precis hem och vi skulle till pontii nu och bada tunna med lite folk men blire något eller? NEEEJ för min pojkvän är roligast i värden som alltid & föredrar hellre att ligga inne å ruttna i sängen framför tvn och nu har han för den delen har somnat också???? å döda mig och ge mig ett liv pleaseeeeeeeeee :)

gonatt.. tydligen.


fredag

haloo, idag äre fredag igen;o shiiit tiden går så jävla fort, kanske med tanke på att skolan typ är ett jävla skämt numera. så alla 9or som inte vet va dom ska välja välj thorens commerce så kommer ni inte gö nånting och aldrig va i skolan och inte få nån framtid. typ =D

men jaja, legat inne hela veckan typ och nu när ja väl blev frisk har ja fått nå fel i öronen så de är typ lock och gör ont och man hör ingenting-.- hatar att va sjuuuuuuuuk. Fast ja är ju inte sjuk fatt ja har lock i öronen men inte så smart att träna och sånnt shit;<
Men aja nu är jag iallafall hemma och ska duscha å fixa lite sen ska jag tvinga mamma upp på köpis, inte vart där på 3 veckor tyyyp.  Sen ikväll tänker ja INTE ligga inne och om det blir så så tänker ja typ ta livet av mig, rastlös b rud?  får se va vi hittar påooo :)

men nu ska ja sluta sitta här å mumla massa ointressant skit och göra lite nytta istället hiih

bakade igår och mmmmmmmmmmmm va gott de vaaa!

onsdag

halloj, onsdag idag och vi har as slapp dag, börjar sista lektionen nu och det är estet(lek) sen slutar vi och imorgon slutar vi kl 12 sen har vi helg mohaha livet äger ibland:D men inte inatt.. fick sånnt jävla magknip så ja drömde att ja blev knivhuggen å hade ne kniv i magen så vakna ja å kunde inte ens röra mig för hela magen ba sved som ba fan så ushhhh. men efter lite alvedon å sådär somna man om hihi.

nu sitter ja å smaskar på godis och stör mig på sånna här äckliga fula killar som ser ut som fan, ååååh blä


22.22

hemma nu, ensam.. då får ja alltid tid för att blogga för att ja får så trökigt höhö. är så jävla rastlös också men har ont i halsen så kan inte träna eller ngt sånnt, men de börjar gå över trorja så hoppas man är helt frisk tills i helgen iallafall (:
på kvällarna ligger ja alltid och tänker på allt möjligt när man är ensam, känns som att ja är så jävla trött på mitt liv just nu, behöver en förändring typ bli singel & leva livet? nä för ja älskar ju fille. men känns inte direkt som att det är nå speciellt när man ses längre & ibland känns det bara som att det är en vana för han att vi är med varann så att de inte är nå speciellt roligt att se mig, ibland kan de liksom gå en hel dag då vi är med varan så har vi typ pussats en gång?
aja komplicerat sånnt där så sånnt ska man inte tänka på, fy linda:)

Börjar 9 imorn, wihoo en liten sovmorgon iallafall och nu ska jag kika på film så att man kommer upp imorgon: ) gonatt

tisdag

tjaaah, den här dan började åt helvete.. inte kunnat sova på hela natten åsså börja ja åtta åsså tänkte ja att ja skulle va hemma till lunch men sket ire för ja va pigg när ja kom ner, så åkte ja dit till 8 åsså började vi 10.. thorens som skriver upp massa lektioner på schemat så har man inte ens dom på hela terminen, smart<3333

aja slutade iallafall 2 timmar tidigare och åkte hem och nu är ja med min bubbi å kikar på halv 8 hos mig ;)


måndaaag

halooo, sitter i skolan på svenskan nu och får reda på att de va frivillig närvaro hahah jag döör så jobbbigt.
slutar snart så då ska ja å felicia gå och bli lite brownieeeeeeeee, även att hon har börjat ragga på valbo bor hahah pärlan, så söt. Snart flyttar hon till fba också, NICE.
Aja efter solningen ska jag hem och ta hant om min sjuka lilla bebbe sen blire träning! jajjamen



23:23

gokväll på er, ligger hemma ensam och mumsar på smörpopcorn hihi gooott!
kom på att jag bara har en lektion imorgon och den börjar halv 11 så får sovmorgon, ibland eller ganska ofta så är thorens bääääst :) men tyvär är filip för sjuk för att sleeepa over ;<
Men nu ska ja prata i teleeen så gonattt =)

söndags mys

hejhaloo, inte skrivit på ett tag men har inte haft tiid.
I fredags va vi ju hemma hos emma med massa folk ochdrack och lite så & de va sköjjj, sen igår på dan så var vi ute och åkte skotääär hela dagen med pontii marcus och syver höhö, sen när vi kom hem kom det hit lite folk och de blev lite bastu å sådäär tills fille fick 40graders feber så han fick krypa ner, dom andra åkte hem imorse: ) de va också roliiiigt. Alltså en lyckad helg=D

Nu ligger vi å jäser i sängen och ska väl gå hem snart å kääka lite, sen blire ba mys hela dan för imorn äre skooola ;<

 


18:39

halluu, är hemma hos filip och vi har nyss käkat tacos som vi har kokat ihop.. gott som fan vareee. Jag som skulle va nyttig? men grönsaker och bröd? whateveeeer liksom.
Håller på att fixa mig nu för snart lär vi gå ner till bussen, ska till forsbacka hem till oscar först och sen vidare till nån emma. Hoppas på att de blir roligt : )


fredag :D

halloj:) ställde klockan på kvart över 10 imorse, käkade frukost och åkte ner på gymmet med emma, så himla skönt att träna nu efter en månads vila men fyfan va jobbigt det var haha! vi ska börja gymma 3 dar i veckan nu + att ja ska tvinga filip att ut å springa med mig och börja äta nyttigare! nu jävlar;)

Kom hem för en stund sen och käkade nyss kycklingsallad och nu ska jag ta tag i mitt äckligt stökiga rum..
brukar ju jämt städa å damma på fredagar när ja är ledig men nu har ja typ inte städat på en månad hehh.
Sen blir det en lång å fresh dusch och ikväl blire partyy i think :D


fint?

torsdaag

haloo, igår åkte jag till köpis direkt efter skolan och hittade lite små saker bara, sen åkte vi hem och käkade shangnoi hihi.
sitter just nu i skolan och har engelska fast jag är klar så sitter ba å tare luugnt:) vi har bara en lektion till snart sen slutar vi vid 11, wihuuuuuu!  och imorgon är vi ledig:)


onsdag :)

Sitter i skolan nu och har en liten rast, annars så har vi svenska: ) gör inte så mkt utan mest bara sitter.
Har väl lunch om en stund och sen har vi nina resten av dan och de är typ skolans värsta lärare, fyfan. Hade henne hela dan igår också, känns som att tisdagar kommer va dom värsta dagarna här fram över.

Slutar halv 5 och då blir det köpis med bubbis, inte vart där på över en vecka haha;O


skolstart

ja den här skoldan starta ju bra? eller? gick upp och åkte till skolan till 8, fick åka bil eftersom ja inte hitta busskortet haha(:  sen kom ja till skolan å börja svettades å mådde illa så de slutade med en kräkA, mamma kom å hämta mig ich så somna ja när ja kom hem å nu har ja vart hos doktorn men nä inte äre nå fel på mig eller:D
sällan dom ska snåla med medicin nuför tiden.. fattig sverige=D
men är inte magsjuk eller något utan de va bara för ja har så mkt slem i magen och så:)  nytt försök imorgon då jag ser nu att vi inte alls börjar 8 utan 10: D lyyyx. 

muuums



söndag

halloj, inatt vaknade jag av att de va blött i sängen på min sida hahah! filip trodde först att det var jag men nä mina trosor va torra så efter många om& men fatta vi att de va från taket haha!
så idag har vi skottat av taket och sovit hihi inte så mkt mer, tagit de lugnt bara och nu har vi precis ätit kina mat:)


imorgon börjar skolan kl 8, som den kommer göra 3 av 4 dagar i veckan.. kommer aldrig orka det eftersom man lär ta sig typ 50 km till bussen och sen åka buss och till sist gå till skolan, alltså gå upp typ kl 6 -.-
sen nu i veckan ska vi sätta igång med träningen igen, va ju ett bra tag sen sist men vem fan orkar på lovet: )


14:31

helluu, är typ sjuk fortfarande??? orkar inte:<
men iallafall så kom ja hem för en liten stund sen, fille åkte iväg 8 imorse å lät mig ligga kvar å ja vakna efter 1 och det är rekord för mig typ! skööönt iaf:)
ska nog ta mig en dusch nu och käka sen ikväll är ja sugen på att gö nått roligt såhär sista dan på lovet och allt :<
men aja hörSSsSssss



torsdag

tjabaaa, nu är det inte många dar kvar tills skolan börjar igen.. att 3 veckor kan gå så jävla snabbt ;o
är fortfarande sjuk och de blir typ bara värre med illamående osv.. roooligt.. måste fan bli frisk innan lörda:(

Idag har vi bara legat hos mig och glott på tv och duschat osv, sköönt men börjar bli lite väl långtråkigt nu och jag tror filip börjar bli lite trött på att vara min slav hihi
idag när han städade mitt rum och jag bara låg å sa vad han skulle plocka upp mohahah:D

:)

Halloj :) ligger i sängen med fille och spelar på ipaden så tänkte pröva blogga lite från den;) idag eller inatt så har ja lyckats blivit sjuk, har så ont i halsen å hosta så de känns som en kniv typ:/ och så har ja fått kiss sjukan som ja kallar de, vart på toa typ 30 gånger sen igår kväll och de va ingen lätt natt lär ja säga.. Men nu idag har ja druckit typ 10 liter vatten/saft och de blir man ju mätt på så inte käka nå typ så nu mår ja illa som bara den av vatten mage, stackars mig! :( Men nu ska vi kika CSI och hoppas ja blir frisk över natten;)

måndag

hejhallo, imorse gick vi upp ganska tidigt eftersom det var så bra väder(: åkte till rörberg och va med teddy och ponti, frös ihjäl:)
efter de åkte vi till fba en snabbis och sen hem och jag slocknade på 1sek hehee.. nu är ja hemma fatt fille är hos jens och ja har väl duschat och lite sånnt däraaaa, somnar väl snart för de verka ta hela natten att fika för han, som alltid lika snabb..
aja allt för miiig godnatt!


lördag

halloj, hade skojj igår va på någon lokal fest och sen ner på stan vid 12 och träffade på filip och doom:) kom hem ganska sent och somna typ halv 5(:
vaknade vid 1 i morse och sen åkte vi ut å åkte lite med pontii men tyvär gick skiten sönder så har krånglat med det och svält ihjäl enda tills nu när vi kom hem-.-

ikväll ska jag:

RSS 2.0