you're my angel

heluuuu, igår så hade vi inget att gö så jag å evelina tog oss till stan fatt fika fast då mötte vi ellen maria lina å elin så vi bowlade istället så fick inge fika..:(  men va gör de när man va så king och vann!hehe
efter vi bowlat åkte vi till valbo å va hos maria, elle va vi? hahaha dör på oss.
sen vid 2 tog vi bussen till evelina å somnade som en stock:)

idag så har ja vart med eve rå å sen gymmat hihi, får väl se vad som händer sen.  men imorn ska jag å evelina till lager 157 iallafall :)
tänkte bra till lägga att min data snart flyger med en jävla fart åh.


det är du som har förstört mig så kom inte och säg hur jag borde vara.

har hunnit med att äta max och vart på stan å handla å skit på dagen today och sedan köpis med evelina:) hittade ingenting men lär nog ta å färga håret snart iaf..de är typ grått brunt rött orange osvosv fyblä.
ikväl blire nog brudar, ska kanske åka å äta middag å har mys eftersom det inte blev som man bestämmt som alltid-.- så får väl hoppas på det då!:) 




'

then i give up

löööööördag

man är ju uppe med tuppen hehe, inge kul faktist å vakna tio men kan man inte sova så kan man inte :<
vet inte va ja ska gö idag heller men har en så länge planerat att ta en dusch snart äta frukost osv=)
det som suger när man är vaken tidigt att man vet inte riktigt va man ska ta sig till å göra haha.
börjar dessutom få ont i halsen också men mennnn, ska nog ta å gå upp nu för kryper ja ner sen igen somnar ja hihhh:)

skaplig bränna;;


när du inte kan hålla vad du lovar är det ingen mening

hejhupppp, åt tacos sen skulle ja va med eve men vi fick nitlott 3000 gr trorja så slutade med att vi tog oss en prommis till fille å marco så visade vi våra kunskaper i nått cross spel å kikade på hjälp haha så kul:)
kom på en sak också att jämt när vi är med dom äre nått sånt fult. aja somnade tillslut men sen vakna man till å så vandra vi hem å nu är ja pigg som en lärka:D vet ba inte va ja ska göra eftersom ingen är social med mig.
Vill dessutom göra nå kul på lovetttttttttt men vetefan vad men de löser sig väl de å.

nått ja kom på idag är att fyfan va skönt när man är vuxen å har en boy som man bor med åså då slipper man alltid fundera på vad man ska göra å så för då har man ju alltid nån att va med liksom? & man tycker ju om den jätte mycke åså:D  längtar jaaaaaaaaaaa.

fel kön men äsh



:i

can't live with you
can't live without you
what's wrong

åt helvete

skola idag som alltid..men inte vilken dag som hälst utan fredag och sista dan innan det blev lov hihoo:D
hade engelska redovisning haha gick väl inte så bra , englishisis (a)
aja iaf så vet ja inte va ja ska hitta på idag men är inte på nå  bra humör så får väl hoppas saggen å pevv är på att gö nått annars avlider ja väl:) gick förbi tempo på vägen hem iaf å fick med mig lite godis som ja ska hämta nu hihihi kanske blir på bättre humör då annars fåru gö mig glad puss

sängen hjärta

skola idag as usual(?) hade jumpa åså men annars tråkig dag.
slapp matten iaf fast skulle till doktorn å kolla näsan haha men va klar d'r efter 5 min typ för skulle till nån specialist elle vare va heh. så åkte med mami till stan å kolla på tapet till en ensa jävla vägg i 3 timmar och när ja väl hitta en as snygg så nääääääääää fanns de ingen som passa till dom andra 3 väggarna så blev ganska less så åkte därifrån för ja hööll på å hungra ihjäl men nä då ska hon in å handla också.. fast är ju alltid bra att va med och handla;) sitter just nu med min marabue hihi.
Blir inge gym idag heller för de orkas inte.. :)

ganska sugen på frillan igen..va tycks? hoho..


shitomaaaagaaahd

skolan idag va väl som alltid va ja minns haha:) hade träning inför nationella å de gick bra så kommer säkert gå finfint;)   annars hare väl inte hänt nått spec..förutom en kul sak hahahahah döör på dig.
iaf efter skolan sen gick ja å lina till köpis å kika runt, ville ha en mösssa haha men nää har väl för fet skalle så går icke.  &eftersom min fondation försvann igår & min puderborste för nån dag sen så köpte ja nytt sånt iaf åså nå nagellacks skit så nu ska naglarna bli fina hehe ansiktsmask åsså c-vitaminer haha! så goooda.

nu står träning på skemat halv 7 alltså om en timme så är väl bara att vila lite före det nu=)


nah bah

skooola idag vare å. skippade tandläkarn hehe(a) sa att ja va sjuk så det ska nog ordna sig det å.
Sen hade vi simmning i skolan.. haha nån tog min bh i omklädningsrumme så fått gåttt runt med bikini hela dan. okej en bh spela roll men de va faktiskt min favvoo så r.i.p den.
iaf så sen hade ja utväcklingssamtal å de gick väl bra men fyfan va drygt de är..
och sen bara elevensval dåre bjöds på dumle;)  bosse är bra snäll han.
sen nu skrev emma att hon fixat så vi ska ta hål i naveln den 16onde hihi=)
blir inge gym idag så får se va ja ska hitte på..blir väll att spela alfapet elle nå hihi.




måndagar

kom hem typ 2 och inte gjort så mycke haha men äti popcorn iaf..va öven en månad sen denii;;
ska också till tandläkarn imorn och ha utväcklings samtal:< bad day.  apropå bad så äre bad imorn i skolan också buhuu men sista gången så måste väl va meddddd:(


emil är drygast i värden

sitter i skolan nu på so:n och borde väl egentligen jobba med arbetet som ska in på torsda men elin är ju aldrig här så orkar inte gö allt själv så hehe.  annars äre religion man ska jobba med men fatar ju ingenting och inte får man nån bra hjälp så man fattar heller..  har slöjd efter de här sen i 2 timmar..ska nog gå hem iställe, skulle endå ha vikarie hehe:)

skola imorn suuuck

det var den dan det. helgerna går så jäävla fort..:<
åkte ju å bada på parkis idag haha va hur skönt som helst och ja visst vare väl kul;)
käkade pommeees också hihi.   träffade på nå boys där som veka skjutsa hem oss sen så varför inte, åkte hem till emma sen skjutsa robin hem mig å nu hamna ja här & ska väl ta och duscha snart å :)

visst är det konstigt att man ena dagen kan hata eller va jätte iriterad på någon fatt den är som den är typ och sen är man med den endå.. hum?    är jätte många jag typ hatar innerst inne men sen är jag med dom endå? haha sjukt..fast när man är mäd dom så hatar man ju dom inte.. konstigt? hm ja.


emma&me idag på badet:)          haha..


slappsöndaaa

nu blire bada med emma haha:D känner sig som 10 igen meeenmen måste skynda nu hehe:)


löööördag

åh så grymt skönt med helg! har sovi å slöat idag sen vid 2 gick ja å emma å gymma sen klippte hon av mig lite hår tyvär..men måste väl gört nångång:)
och ska nog inte tala om vad som hände på gymmet hahaha!
halkade på vägen också haha andra gången idag..bra där.

senare ska jag nog va med saga å evelina åså men måste ju gå enda till svreten i dehär vädret så mjaaa får nog se vad som händer å fötter:)
Har sån jäääävla träningverk i kroppen hahah vart ja en rör så göre ont men jaja slutklagat bybyyy:)

nu äre slut på veckan de är dags för fredags myyyyyyys!

tjenare bloggennnn. skola idag.. ganska slappt.. engelska musik svenska. sen efter de så vare direkt ner på gymmet haha duktig tjej som träna torsda å freda och ska träna imorn å..börjar redan ha träningsverk så..jaaa:)
emma ska även klippa mig imorn trorja:) ska bli skönt å få bort dom slitna topparna hehe

ikv blire nog ba mys freda för imorn ska ja va med mina pinglor! hoppas eve är frisk bara..hon verkar typ ha dött elle nå?;o  aja ska bli kul iaf.   

har köpt lite puco å godis som väntar nu hehehe hejdo.


åå liknar en fet dinosarie sött vavavaa

and the robot

skola idag..gick faktiskt ganska fort tycker ja och skönt va väl det:)
koom hem typ nyss och åt lite kex så ni vet liksom;)  ska kanske käka donken ikv haha så jävla sugen.
har ju faktiskt inte ätit nå godis sen i söndags heller! good girl.
senare ska ja iaf gymma va ja vet:)


sötnos?

sleeeptime

är faktiskt sovdags nu för jag känner att ögonen börjar falla sig ner haha! men har i allafall fjäskat in mig hos mami så ja ska börja vid 10 imorn så ja får sova lite..:)  funkar alltid med: "men jag är ju faktiiiskt lite sjuk också(a) *hundögon*"
Har även pratat med mami and dadi så har lite planer på g men mer en så får ni inte vetaa och jag vill gööö om  mitt rum nu!!! är så less på att se de som de är nu haha och de luktar illa här tycker ja.. instängt..kanske inte så konstigt med tanke på att dörren aldrig är öppen men.. så ska nog åka med mammsen å kolla runt lite på väggar åså i helgen. skööönt!

godnatt! :D

mysis

har nyss badat och de va huuur skönt som helst lär ja sääga haha:D
fast de bästa med att duscha å bada är väl endå att få smörja in sig seeen mmmm kräm(L)
har typ nå fel i näsan så ska till doktorn snart också har ja bestämt buhu gör jätte ont.. stackars mig :(
sen har ja nå jävla knölar i halsen så när ja vride på huve klöms de under käket?huh.. gör skitont iaf så får väl gå som en robot:))))

har dessutom läxa tills imorn å ta med nån nyhet eller vare va så lär väl fixa de också haha åh..suger på sånnt men ajjaaaa(:


stördstördstördstördstörd

 skola idag..sög som vanligt. inte bättre av att elin va sjuk och evelina så hade liksom ingen kompis:(  elle ja.. förutom alla drygisar på hyllan thihih. kom hem å åt en semla haha idag igen(a)  vill ner å gymma också eftersom de inte blev igår men nä man fick ju dissen av *******  idag så nån annan som har lust att följa med lilla mig kanske?:(
aja annars vetefan va ja ska hitta på..vill köpa kläder också men alla är väl off där med sååååååååååå kanske ska bli emo herå



härliga tider du

fettisdag(?)

idag äre ju semle dan så ja har faktiskt fått i mig 2 semlor hehehe fat..men kan ju skylle på att ja inte ätit nå idag typ så de jämnat ut sig(a)  föruuutom.. apelsin å knäckebröd thihi inge godis inte nejnej!
åkt skidor idag på jumpan men elin har alla bilder så orkar inte ladda in mina fatt mobilen är cp å jag ska sova nu så ja orkar upp till kslan imorn IGEN.. sommar nurå förfan:<

gonattis.

skola..

är i skolan å har so men ingen jobbar ju så då orkar inte jagheller=)
alla tjaffsar om klasströjerna haha kommerväl aldrig komma övenens..
men nu ska vi plocka ihop så pösssiiilöss ska gymma idagockså;;   biff1

förväntningar..

igår vare ju somsagt alla hjärtans dag och ja....... mer misslyckat en de som blev kunde de nog inte blivit.
kul att...........hyper damp JA.   kanske är jag som har stora förväntningar på hur en sån dag ska vara men har ju alltid fått de så bra just den dagen i några år så nu blev de tvärt om å ingen brydde sig osvosv så ja.. den dan är inte allste överskattad som alla andra säger. NEJ de är en bra dag..eller iaf ska va bra för dom som har kille men kanske inte för dom som har kille och inte bryr sig. blabla nog om de innan ja får ryck.

skola idag.. måndagar är så hemska :| typ 300 lektioner och syslöjd.. gå runt å svansa i 2 timmar i ett rum är inte så värst kul..nej.  inte sätta sog på en nål heller..nej.

mitt löfte börjar idag! inge mer godis på ett tag så om ja äter det..döda mig:)



ovanligt

blev riktigt trevligt igår och lite extra när alla började bli trötta å skratta åt allt haha till&med så att man fick ur sig några tårar vaaa;)  skrämde upp varann hahah fyfan sen körde vi lite anden i glase men alla va ju så fega å inte fråga nå läskit så de sög men senspela vi nått spel men inte konstigt att man förlora när de va elin som läste frågorna som inte ens kan läsa haha. sen tvinga vi i några ekliga saker men själv slapp man jööö;) sen vare sluttt på det har typ inga bilder men kanske får av sofian sen :>

todaaay äre alla hjärtans dag å de ska ju vara en mysig dag så får väl se vart den slutar men äre nån som kanske känner sig lite ensam så finns ja här liksom.....:):):):):)



överträffa deeeja

har typ åkt sån där skoter idag hahaha fyfan man måste ju vara sneeel mot små flickor men icke själv fick man typ flyga å fara överallt så känns som träningsverk imorn gansa rejält?
men nu orkar ja inte skriva mer om dan för ska skynda mig till elin nu hehe pöss=D


snygg


lööööööördag

vaken tidigt ja hahaha med tanke på att ja somna typ halv 9 å vakna tie sen somna typ 1 hehe.
nu står skotertur på chemat hahahaha kill meeee. kommer väl dö elle nått men ajjjaa:))))
sen ska ja till elin 6 också mys:)

fredag<3333

skolan idag..va väl lika trökit som alltid:) slutade 2 iaf så de va ju skönt..
&har nyss lyckats med att hälla ut ett helt stort glas med juice i sängen så fick lägga allt i tvätten haha ovnligt att jag ska utmana mig själv typ sen misslyckas.    aja sen när ja gjort de å äntligen kan sätta mig vid datan så äre sånt där cp med judet så man lär ta till med sina geek kunskaper å fixa de så fick stänga av igen åssåvidare men nuså:)


gäsp

ushaa imorse hade vi nationella i typ 3 timmar..uppsats å jag är nog den dåligaste som finns på att hitta på berättelser och sånnt skit :( men nog om skolan ushaa imorn äre iallafall fredag!mmmm skönt somfan. vet inte va ja ska hitta på men på lörda äre iaf middag med alla brudar åså..ska bli mysimys:)
på söndag äre alla hjärtans dag också..hur mysig är inte den dan då:DD om man har nån att dela den med såklart hehe..   gjorde även alla<3dag kort på spanskan idag haha!

nog om det. har bestämmt mig för att på måndag börjar jag mitt nyyyaaa liv utan godis haha..måste ju gå att vänja bort det på nått sätt? alltså inte gå hungrig..måste äta nått annat:)
blir även gymmeet sen idag..hur ska ja orka som har lidit av ont i magen hela jävla dan men man är vääääl inte pjukis.   alltså om det ska hända nått på kropp1 nu innan sommarn måste man ju träääna mer så får väl försöka ändra på det å.   (:

i ett sånt där skulleee man vela ligga i just precis nu:/   

 

:<

skola nu..jätte ont i magen buhuuu synd om mig:( men har iaf SO så jag och elin sitter och letar massaaa bilder å skit till vårt fina arbete hahah;)
efter skolan blire köpis en snabbis sen pannkakes;; MMMmm

har inga bilder så kan bjuda på en fin slöjdbild. skills?

var nöjd med dig själv det finns så många som har det värre.

gymmet gick bra förutom att man blev svettig bara man gick in där huh dom borde vädra!
så va tyyyp svettig efter 5 minuter båda två hahaha snacka om löKIT. menmen nu ska jag ta och sleeepa. skönt.

och jag tänkte ba säga en liten sak att om ni inte redan tror på "spöken" elle man kanske ska kalla de döda personer eller nått sånnt skit så borde ni börja göra det för det finnsss!!!! jag lovar... flytta till min by och ni kommer inte tänka på annat!  lika hemskt varje gång ja ska gå hem..buhu stackars mig.    lampjävel.


nytt liv sökes

skolan toooday började med nationella och de gick väll.. öhm kanske bra vetefan:=)
sen vare jumpaaaa..fick typ gö va man vela så jag å elin åkte skidor i spåret hahaha måste vart en vacker syn lär ja säga=)   sen nu på slute vare elevensval..fyfan hatar att de är 2 timmar å ingen gör endå nnånting så ganska onödigt. fast fick ju mumsmums idag häähää;;

senare blire gymmet med emmaaa också,  har iaf märkt en skillnad att förr haha innan vi börja med det så va ju underarmarna bara löst fett elle nått men nu äre gaaaaaanska hårt iaf (k)

  

pjäxer<3
 


:0

men mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm finns de nå snyggare en killar med massa fina tattoooos ellee?     NÄ:)

så jävla trött på dig

har nyss vart ner å sola haha blev lite rastlös så varför inte;)
blev inge brun menmeeeeen..köpte iaf med mig lite choklad hehe va nog självaste grejjen med att ja gick ner men jaja.

måste ba säga en sak att ja mår dåligt när ja ser vuxna som packar ner sina små bäbisar i barnvagnen med 30 000 kläder täcken mössa osv så är barnen typ alldeles svettiga å röda å kan inte ens röra sig fatt dom typ har bäddat ner dom där så hårt.  så ser man typ hur dom riktigt ba vill ur haha fyfan så jävla synd om dom säger ja bara, okej att det är kallt ute och dom kanske inte ska frysa men vafan dom lider juuuu...

syslöjd (n)

kom hem från skolan för inte så längesen..hade syslöjd sista timmarna fyfan de är såååå trökit..blev dessutom klar med min enormt snygga nessesär också haha.. hade matteprov imorse å, gick nog åt helvete:)
mennnn är så jävla hungrig eftersom de inte enns finns nån jävla mat i skolan som går att stoppa i sig heller men snart blire nog mat iaf mmmm ska äta som en hest:)
imorn börjar nationella i svenska..åhärregud kommer väl inte klarat meeenmenn tror inte man kan sänka sitt betyg så?.. elle va vet jag =)


FIN VA ? 

living on the edge

kollat fullfrys nu blireeeee en annan del av köping next;;
linda är väl fööör sweeet med skrattet hon:))

this is real and real is fake

kanske inte nått man skriver på bloggen men ja har så trökigt heheheheh:(


SENASTE:
1. Dryck - päroncider
2. Telefonsamtalet - va nog mamma
3. SMS - emil
4. Sång du lyssnade på - when i grow up  haha:D
5. Gången du grät - veneee
6. Konsert - nå med skolan

HAR DU NÅGONSIN:
7. Dejtat någon två gånger -
bror väl på hur man menar..men aa
8. Har någon varit otrogen mot dig - skulle inte förvåna mig 
9. Varit kär - jao..
10. Varit deprimerad - nångång kanske
11. Varit så trött att du somnat sittandes - hahaa jaa
12. Skolkat från en lektion i skolan - säkert..
13. Varit i Turkiet - typ 4 gr haha
14. Sagt till en främande person hur snygg han är - njaa inte irl iaf

I ÅR HAR DU:

15. Lärt känna en ny person -
jaaao
16. Fått ditt hjärta krossat - inte i år dåå
17. Skrattat så att du har börjat gråta - mer en en gång skulle ja kunna tro
18. Träffat någon som förändrat ditt liv -lite
19. Insett vilka som är dina äkta vänner - nja
20. Fått reda på att någon har pratat om dig - alla snackar väl om mig? daah
21. Pussat någon - ja oja;)

BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat -
en del=)
23. Hur många barn vill du ha - 2
24. Har du några husdjur - några cats
25. Vill du ändra ditt namn - ja faktiskt
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag - ehm..kommer inte ihåg:D
27. Vilken tid vaknade du idag - typ 12
28. Vad gjorde du igår runt midnatt - gjorde en skräckfilm haha
29. Skulle du vilja ändra på något som hänt under veckan -
30. Senaste gången du träffade din pappa - nån timme sen såg ja han iaf haha
31. En sak du skulle vilja ändra om i ditt liv - att ja inte hade så lätt att förlåta:))))))
32. Vad lyssnar du på just nu - living on video
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens - ja hihi
34. Vad gör dig irriterad just nu - lappen på mjukisarna som kliar
35. Vad skulle du göra om du vann en miljon - leva livet
36. När bytte du sängkläder senast - nån vecka elle 2 sen kanske hehe

OM DIG:
37. Vad är ditt namn - linda löken lindis
38. Stjärntecken - stenbockkkk
39. Kille eller tjej - fru
40. Grundskola - soffe
41. Gymnasie - jadddu
42. Högskola - njä
43. Hårfärg - brunt av nå slag
44. Långt eller kort - inte fan äre långt iaf
45. Längd - 160 :(
46. Vad gillar du gällande dig själv - hm..haha att ja inte biter på naglarna:D
47. Piercings - öronen
48. Tattoos - nej men de ääää snyggt
49. Höger eller vänster - höger
50. Ögonfärg - cp blandning

DIN/DITT FÖRSTA:
51. Operation - halsen typ
52. Piercing - öronen
53. Tatuering - ingen
54. Bästa vän - beccis
55. Sport du spelade - hästar trorja haha
56. Husdjur - kanin
57. CD-skiva - vene
58. Vaccination du minns - ehm..
59. Konsert -
vetefan
60. Förälskelse - HAHAH ååh nä fyfan

JUST NU:
61. Äter du - inget faktiskt
62. Dricker du - nadaa 
63. Är du på väg att - slå på tvn
64. Lyssnar du på - bär
65. Väntar du på - inget tydligen

DIN FRAMTID:
66. Vill du ha barn - jao

67. Vill du gifta dig - jaa
68. Karriär i åtanke - åtanke?huh

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
69. Läppar eller ögon -
kuk
70. Kramar eller pussar - kramisar
71. Kortare eller längre - längre
72. Yngre eller äldre - jaru
73. Romantisk eller spontan - både&
74. Snygg mage eller snygga armar - mage haha
75. Tatueringar eller piercingar - tattooo
76. Känslig eller inte - inte för mycke 
77. Ragg eller förhållande - både&haha:D
78. Bråkstake eller tveksam - vadå tveksam? öh normal

HAR DU NÅGONSIN:
79. Kysst en främling -
inte va ja minnsa iaf=)
80. Sett en död människa - jao
81. Tappat glasögon eller linser - glajjer
82. Haft sex på första dejten - näe;d
83. Krossat någons hjärta - äsh
84. Har någon krossat ditt hjärta - HMMMMMMMM
85. Har du blivit arresterad - nono
86. Dissat någon - yee..
87. Gråtit när någon dött - yepp
88. Gillat din tjejkompis (mer än som vän) -jao..          närå

TROR DU PÅ:
89. Dig själv - jepppp
90. Mirakel - ja
91. Kärlek vid första ögonkastet - ja hur annars
92. Himlen - ja
93. Tomten - njä
94. Att kyssas på första dejten - kanske?
95. Änglar - nix
96. Ödet - jaaa
97. Otur i kärlek, tur i spel - nopp

SVARA ÄRLIGT
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut - japppp
99. Vad kan du verkligen inte leva utan - sällskap
100. Att posta det här är dina 100 sanningar - huh?

silllyyyy booooy!

har duscha nu å städat rumme occcch tvättat löshåret haha så nu hängere på tork! matteboken står på tur men de lär väl ta sin tid innan den öppnas:(


valbo gansters? HAHA

morrnmorrrn.. är tröttis:<    men iaf gårdagen slutade med köpis sen hem till eve å åt tacoos! sen gick vi hem till madde som har flyttat så va maria ellen å hon där så busade vi lite häähä blandannat gjorde vi en egen skräckfilm hahahahah fulaste jag sätt och maria va ju ganska snygg också... :)
lite senare mot natten gick vi hem till eve igen å knapra lite godis å kollade The Beatch, bra film:) sen somnade vi väl runt 3 hihi.

nu ska jag ta och dusha mitt stackas hår  eftersom de va ett tag sen.. sen idag vet ja inte va ja ska hitta på men måste jobba matte iaf kom ja på nu så puss


hata allt

åh så grymt trött på vintern nu.. och ennu värre att mina ksor är helt platta under så man far ju å flyger åt alla håll hahah så när man halkar å är själv så äre upp på 2 sek igen å GÅ NORMALT..INGEN SÅÅÅG:)))
uch jaaa.. träningsverk i magen sen igår också haha asss skönt att nysa 30 gr nyss.kändes inte alls som att man skulle gå av nej. 
&fan va ja hatar när man klickar fel på datan elle råkar klicka på nå reklam grej elle nå så blir allt cp.

menmen slut på klag för idag.  vet inte va ja ska hitta på ikv men är på drrryghumör så blir väl kanske brudar elle nåå som alltid:)

fin bild från gammla dryga tider


träning=ont :(

fyfaaan har as ont i benen hahah känns som att dom ska gå av=)
och ennu bättre att de är gymmet ikväl haha uschaaaa!  måste göra nått hemma prov innan de också ååh fyyyy..svenska (n)      har nyss käka spagetti å köttfersås mmmmmm favooo;;

efter skolan va ja å kolla på nå tapeter elle va man kan kalla de men de finns ju ingen som ja vill ha:( buhu..men får leta vidare annars fåre väl bli en ljus variant dåååå heheh.  
justeee..nån som vill köpa ikea "skrivbord" elle vafan man kan kalla de svart.. typ inte ens en repa kanske 1 månad gammalt för halva priset sååå säg till mig;; HEHEee


folk som fattar 0

ska krypa ner å sova nu så tänkte bara säga godnatt:)


hatar skolaaa

klag inlägg(k)
åh är så jävla trött på allt som har med skolan att göraaaaa.
hatar no mest i hela värdeeeen före är så jävla svårtttttt elle så äre väl ba min hjärna som är efterbliven eftersom alla andra får mvg men..  sitter nu med godisfåsen å boken för har ju prov på 30000000000 sidor och fattar 0. 
dessutom tog de en timme att ens läsa igenom allt hur ska man då kunna träna på det :'(((((

& trött på att alla snackar så jävla mycke skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit, folk verkar tro att ja inte har nån hjärna men jo de har ja faktist:))))))))))))))))))))))))))))

trött på allt

har nyss kollat klart på paradise finalen och de va väl rätt som vann:)
va ju på gymme med emma ikväl också..snacka om träningsverk imorn haha!
appropå imorn så har ja 20 minuters sovmorgon men ett problem är att mamma sover och orkar inte gå hela vägen dit fatt säga att hon inte ska väcka mig halv men jag vet huur mycke ja ångrar mig imorn när ja knappt hinner somna om på 20 minuter..hm..    :(



soooommmar nurå

trääääning snart!

nuså va de ena av mina problem ur värden=)  precis när ja skrev dedär om högtalarna så vare nån som vela ha tillbaka mina som ja trodde va mina? men icke.. så då blev de liten affär där att nåa hundra emelllan såå byter vi;;    
kan bara fundera på vare är för fel på hans då eftersom han ska ha iväg dom hehe..eller så är dom ja har nu kanske bättre? haha teknisk som ja är så går ja väl miste om värdens guldgruva(U)


hugern tar över:/

tjenäääää blogg1 fryser som ett aaaas. och har gjort det hela dan dessutom :((
har vart iskolan först till lunch sen åkte vi till strömsbro? elle vafan de hette hahah:D hade curling där... tyckte de va väl okej men annars inte så kul ;p  men sen ska vi inte prata om vägen hem åh snacka om misslyckade barn.
hoppade på en buss..som va fel? så vi fick gååå as långt tillbaka och allt haha fufan.. så kom hem typ nyss och sitter å väntar på mat med min marabou HEHEH.

&nu orkar ja inte med min cp mobil mer så tänkte köööpa en ny men vet inte vad så nån som har nå förslag på nått braaaa...?:)
lika högtalare till rumme måste ha typ 5 sånna där små haha men vetinte vad ja vill ha där heller såååååå får väl klura på dett=)

& orka va normal då:) elle hur elin hahaha

datapaus?

haha ja somsagt orkar ja inte riktigt sitta vi datan längre å när ja väl sätter mig har ja inte tiiid känns de som!
så har blivi lite dålig uppdatering nu med bilder osv men men ordnar sig nog snart:)
har bara vart iskolan idag och skulle ju gö prov men nääää va inge tid fatt lärarna är cp så gick home iställe.
imorn äre frilufsdag och det blir curling..spännande!;)  ska träna imorn också..åååjisses va över en månad sen thihih(a)     kolla..nu har ja inte tid längre måste sova! ciAO:)

ska försöka få emma att klippa mig snart också! Orka att håret slits på en sag tTYYYYYYYP

RSS 2.0