23:32

Haluuu, åkte in till stan och mötte upp felicia och det sluta med att vi gick på bio och fikade på donken, mycket myysigt.  Efter det sen så åkte hon vidare och jag åkte upp till moa då hon laddat med vindruvor noblesse läsk osv, muums :) man blir ju inte direkt smalare efter det här lovet kan ja ju säga.. hahah!

Just nu sitter ja å jobbar på en skoluppgift och moa duschar.. när hon är klar blir det film och jag känner mig redan trött så ja somnar väl efter en sådär... 5 minuter haha :D


saknar min pille hur mkt som heeeeeelst =(



tisdag :)

Haloooj, somnade fort igår haha! vaknade vid halv 12 och tog en liten ikea pizza till frulle, mums :)
Nu har vi städat ihop här och ja ska väl snart ta och åka hem för sen senare ska ja möta upp fellan och käka på stan nånstans :)
fint målade naglar va?? varannan hihi




03:00

fortfarande vaken ja, inte likt mig de elle! somnar jämt före 12 typp. fast de har ja iofersig redan gjort tills man vakna av att moa och amanda cama mitt sovande face med nån jävla lurk haha! sen har vi vart en sväng till statoil å köpt fanta å daim som ja nyss tryckt i mig så nu har ja ont i magen =(

men nu ska vi försöka sova såå gonatt :)




söndags mys

halooo, nyss kommit hem från felicia och sitter å käkar lite kyckliiing hihi.
orkar inte ens skriva om vad ja gjort i helgen eftersom de inte sluta så bra haha.

Men ska snart hem till moa och lata bara, finns ju ingenting att göra på lovet???
aja man ska väl inte klaga på att vara ledig :)

heroooå




!

stress är det värsta som finns

fredag

gomorron! idag är det fredag IGEN?!  tycker att ja sitter här värje dag å skriver att det är fredag typ.. men det är väl bra att tiden går fort fram till sommarn hehe :)
min dag består av att städa rummet, duscha, plugga!!, åka till felicia, sen ska vi åka skoter haha! efter det göra tacos hos henne & vänta in lite brudar och sen blire nog lite dricka: ) låter som en hääärlig fredag hihi.

igår kväll åt vi på shangis och det är så jävla gott så ja va ba tvungen att äta resterna till frukost..
måste fan börja träna nu men emma är ju i tailand ett bra tag till så jaaa.. kommer fan aldrig hinna i form till sommarn om ja inte börjar sluta äta all onyttig mat men det är så jävla svårt haha..
aja nu dags för städning!



14:53

godag, kul att varenda affär på hela köpis har fullt för praktik;o jag kommer ju inte ha nånstans att vara, kuljuuul.
har städat och gjort rent åt fiskarna så nu är dom glada igen hihi
ska snart åka till okelbo med min bebbi å hämta nå grejjer: )

jag vill åka bort över lovet;o typ utomlands eller nånting.. smart att man kommer på de så jävla sent.
min gamla bästis som flyttat till kina ska dit nu över lovet och hade ja ba snackat med henne för några dar sen kunde ja åkt med!!! så jävla cp att inte va ute i god tid som med allting, praoen å allt skit.

fan nu brände ja mina vitlöksbröd också! typiskt..

10:00

Halooj, är vaken tidigt fast jag är ledig idag (har fått lov).. har sovit hos filip men är nu hemma och gosar med kissen i sängen hihi :)
vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag men måste iallafall leta efter praktik plats, orkade inte göra det igår! Men mamma slutar ju runt tolv så de blir peerfa.
Annars så ska ja väl städa mitt rum, göra rent åt guldfiskarna och ta en dusch! & sen det inte så roliga.. plugga:(



onsdag

haloou, har inte skrivit på ett tag men skiiitsamma: )
sitter i skolan just nu och har genomgång typ, inte roligt allllsss.
Efter skolan ska jag till köpis å leta praktikplats sen ska ja vara med min bubbis, han åker bort en hel vecka på lördag..så äre lov också..  vill inteeeeee!!!

vill däremot att den här äckel snön ska försvinna och det ska bli sommar!


söndag

gomorron, vaken i tid ja! ska ut och åka skojter med lite folk haha, trevligt:)
har inte skrivit på ett tag så kan ju berätta lite va ja haft för miig..
i fredags så var ja hem till felicia och vi va några brudar som "klädde" ut oss till raggare typ, haha roligt faktiskt: )
sen kom det en massa killar och vi partajja lite grann då och de såpra ur lite grann då kan man säga när man ser alla bilder hahaha!

Sen på lördan va ja ute med filip och några och åkte skoter på dan, sen på kvällen somnade vi kl 7!!?!??!? och sov till imorse.. och nu ska vi ut igen:)

(inte pussas med röda läppar!!!) haha!


-

Lider mina fiskar av fetma eller???? dom va yngel för typ 1 vecka sen och nu är dom feta som fan och äter hela tiden hahaha :o        


Fredag

Gomorron, vaken tidigt idag ja trots fredag.. sov över hos min bäbi igår och han skulle iväg till jobbet så blev till att traska hem:) ibland är det tur att man bor på samma gata eheee fast det är ju inte alltid så bra.. kul när vi gör slut så ska man gå förbi han varenda dag? jobbigt.

aja, idag så blire till att städa rummet och ta en låååång dusch och fixa bara sen åka in till stan med felicia och fixa lite saker och sen blire nog direkt hem till henne för att fixa och så sen blire lite tjejer där ikväll: )  brukar sluta med massa killar också så blir säkert så. Är inte sådär supersugen på att dricka med tanke på att ja gjort det varje helg länge nu, men ska få dricka min favvodricka ikväll såå.. okej då hihi

rensade min gamla dator igår och lade över alla bilder på min nya dator.. ganska roligt då jag haft den sen ja gick i 7an haha!

en bild från då jag och lina va i cypern och de va kanske hur härligt som helst!!!

15:37

Hemma från skolan nu och sitter å käkar lite makaronsoppa(: tog en tripp förbi stan innan bussen gick hem också, köpte lite hårfärg och en snabb fika haha, blir till att färga håret ikväll, samma färg som alltid men hade så brottom så han inte fundera ut nån annan färg även fast ja vill ha ngt nytt nu, lite rödare eller nånting kanske? mörkbrunt är så trökigt:<

dom här två färgerna är sååå fina (fast den första skulle inte passa mitt hår), men älskar när de är lite brun lila som nr2 hihihiii

10:43

Tjena mittbena! är på as bra humör idag haha, älskar det. 

Sov iallafall över hos felicia inatt eftersom jag var där igår och vi lagade typ värdens godaste middag, hemmagjord klyftpotatis med kyckling beasås och nån mer sås och majs.. vi åt typ tills vi spydde hahah :D  inte nog med det så åt vi ost & kex grönsaker och dipp innan vi somna också heheee: D

Idag ska jag iallfall sova över hos min älskling eftersom jag är ledig imorn hihiii mys :)




13:24

hejhoppp, sitter i skolan och mumsar på en chokladboll just nu, ajja bajja linda!  men de va så jävla äcklig mat så.. vem kommer på nudlar med kebabb å paprika bitar i, uäääh ;s

aja efter skolan ska jag vara med min bubbis, eftersom de inte blev nå vara med varann igår på alla hjärtans dag typ.. kom dit runt 8 och då somnade han så sov han resten av kvällen, romantisk sådär han!
inte fick man nånting heller näää för han hade glömt bort;< och nu menar ja inte att man måste köpa saker till varann men lite uppskattnign kan man väl få iallafall men ickeeeee då ligger man hellre och sover bara: DD
alla hjärtans dag suger kokk numera, samma skit förra året haha man blir ju bara besviken.

aja, back to work nuu har typ 100 saker att gö klart!

måndag

haloo, inte skrivit på flera dagar men jajaaa har haft fullt upp, i fredags så var jag hos felicia först med henne och fixade oss osv, sen åkte jag till bygården å hade trevligt å shaka lite ass! sen sov jag å marcus hos filip:)
På lördan gick vi upp 8 (3-4 timmars sömn..) och åkte skoter hela dan med lite folk, sen på kvällen skulle vi mysa hos felicia men de sluta med en liten fest dääärå, va fan as skojj hahah hon är så jävla sjuuk tjejen.. däcka typ efter 4 och hon hade tvätt tid vid 7 så... jaaaa.. tog bussen hem typ 9 och åkte ut en hel dag till å åkte skoter haha!
kom hem vid 6 på kvällen och då somnade vi direkt så sov man till imorse typ, haha slut tjej idag.

nu sitter ja hos moa och käkar korv med hon elvira & elina, ska direkt till gymmet vid halv 7 med emma, sen ikväll blire alla hjärtans dag mys med värdens bästa älskling som ska sova över också hihi :)


ja några bilder från helgen iaf, resten är tyvär inte visningsbara hahah..

 

 




fredag

Gomorron, har vart vaken sen nio för ja skulle egentligen ta tio bussen men är ju snöstorm och mamma jobbar till 11 så att ja får ta nån buss vid 11 istället, då väntas redovisning i skolan och vi har inte ens börjat med vårat arbete typ.. :<  hatar när man ska gö grupparbeteeee.

efter skolan blire köpis med felicia och kika på nya skor sen vet ja inte vad som händer men ikv äre iaf 18års party (:




mobilblogg

hallooo, åkte hem till felicia efter skolan men blev ba där till 4 typ då ja åkte å mötte upp fille..vi prata i några timmar och nu efter "pausen" känns allt bra och så. blev en jätte mysig kväll där med humöret på topp för oss båda hihi Men nu är ja hemma i sängen och ska sova! Börjar 12 dock heheee Godnatt :-)

23:06

hemma från min gullfia nu, vi har myst framför tvn med chipps och dipp.. hehe tröst äta lite får man alltid: )
ska väl försöka sova nu för imorgon ringer kl halv 7, jippieee då äre dags för engelska i 3 timmar typ och sen matte i 4 timmar. toppen dag<3333

i hope for the best



jag blir galen av att inte veta

hejhopp, hemma från skolan nu.. va bara onödigt att vi ens gick upp imorse och åkte dit eftersom vi endå inte skulle göra nånting, så vi har bara vart på ikea nu med klassen, fick köttbullar och mos till lunch :>
har mått illa hela dan, varför vet ja inte men känns typ som när man inte käkat på as länge så de ba känns som att man ska spy närsom helst.. :<
annars då? jo jag borde väl träna idag men orkar fan inte när ja mår så jävla illa så de får bli imorgon istället..
får se om jag får skjuts hem till felicia sen så blire väl bara att mysa hela kvällen.

saknar min älskling så mycket också, men vet inte ens om vi är tillsammans eller nånting längre?
och det är ganska så jävla jobbigt faktiskt.

<3

19:54

Hemma från skolan och allt nu och mår bara piss så ska åka hem till min felicia å moa nu och mysa inatt. Imorgon väntas studiebesök på ikea. typ allt jag har att säga just nu.. gonatt




.

dööö

livet äger

haloo..igår efter skolan åkte jag hem till felicia och sedan kom filip & adam dit å vi lagade pommes å kött men de smaka bajs :<  åkte hem sen på kvällen och sov hos filip, hade sovmorgon till 10 idag båda två.
Blev massa tjaffs imorse om nå skit så hela dan har ba vart cp, alla i skolan är depp och jag är bara irriterad på allt och alla så den här dan kan ba dra åt hElVeTe. :)

måndaag

gomorron, inte hunnit skriva ngt på ett bra tag, eller ja.. inte orkat:)
i lördags så hjälpte jag felicia att flytta in alla hennes grejjer i lägenheten, sen kom alla tjejer dit och vi fixade till oss och sånnt. Sen kom det bara fler och fler och till slut va typ alla forsbackabor där haha! spårade lite men jajja.

I söndags så var vi ute och åkte lite skoter å så då, ute på sjön med massa killar. Sen var vi också i hans stuga(:
Åkte förbi felicia en stund också å hämta min laddare och snackade lite shit.
Sen på kvällen blev de bara tacos och mys:)

Och nu sitter ja i skolan och har rast med mina brudisar, har lunch snart och det ryktas donken.. neeeej=(





12:27

kom nyss hem från filip, vi vakna tidigt så vi har hunni vart på köpis å köpt massa småsaker och nu ska ja skynda mig till bussen fatt åka till ikea och möta felicia så ska vi till fba:)

upptäckte även detta när ja kom hem.. katterna har vält fisk mats burken rakt ner i klädeslådan så nu ligger dom där ock smaskar i sig fisk mat, men hinner inte ta upp de nu så får bli imorn elle nå haha, brottom nu så herrååå

18:05

haloo, har vart iväg och handlat med mor å far på alla möjliga affärer och lagt ner allt möjligt gott i vagnen heheee.  men nu är ja hemma och mamma har precis vart ner och köpt shangnoi till mig och filip fast han är inte här en men om typ en halvtimme elle nå, killar är ju inte särskilt snabba..
blir bara mys ikväll (tror jag?) för imorron blire partyy med mina brutttoor:) kommer bli as nice och på dagen ska jag hjälpa felicia att flytta(:




tips

har haft den här ett tag nu å den är verkligen super bra:) brukar kleta in det i ansiktet när ja duschar å ha det på typ 1 min så sen är man som en baby rumpa i hela ansiktet & det är som sand i den så allt gammalt skin å skit försvinner om man skrubbar lite, och som typ alla tjejer använder ju ansiktsmask lite då och då och då kan man lika gärna köpa en hel tub för typ 70 kr å så räcker den as länge! : )


12:35

Har städat upp och käkat lunch och nu håller ja på å häller i vatten i skålen osv, mamma skulle åka å köpa några fiskar åt mig haha!  meeen.. får se hur länge dom lever med tanke på att katterna redan är och leker med vattnet haha, dom är alltid så nyfikna på nya saker (:



fredag!

gomorron! har sovit hon min bubbis men han skulle till skolan så de ba bara att gå hem vid 9: )
har gjort toast och sitter och trycker i mig medans ja funderar på att ta tag i att städa rummet, ser ut som alltid efter en vecka utan städning.. äckligt.
funderar även på att ta in min guldfiskskål å stoppa i nån fisk, haha visst är ja väl söt. nä men brukar alltid mata filips fiskar och så så varför inte köpa en egen fisk:)  får ju inte ens ha en hamster för mamma, dom är ju såååå söta!!  fast nu kom ja på att vi har ju några katter å dom kommer väl äta upp fiskarna i den där jävla skålen. fan också ;< 

aja sen ska jag nog med pappa in till stan å fixa nån grej sen blire väl de vanliga att duscha å tare lugnt typ. är så jävla skönt att va ledig på fredagar;o veckan blir liksom så kort!
aja nu måste jag cleana upp lite;)



15:25

hemma från skolan nu, ganska jätte slapp dag: ) hade nån lektion då vi bara prata och sen matte i 3 timmar men de va typ frivillig lektion för vi har prov nästa vecka:)  fick dessutom G+ på provet ja hade häromdan som ja trodde ja skulle få ig på, good girl:D 
annars då? jorå sitter å letar lite musik och såå, känns som att man tröttnat på varenda låt just nu så man orkar inte ens sätta i hörlurarna på bussen så de är väl dags för lite nyttt!

Väntar på min bubbis också, känns som att vi inte träffats nånting den här veckan eftersom vi bara sätts nån snabbis varje dag men idag ska vi sleeepa over för ja är ju ledig imorn ja,  mys:)

och varför går det inte att lägga in klipp från youtube längre föööör?? har ju jätte många roliga på g hahah ;<




08:30

gomorron! sovit som en gud inatt haha: D  men nu är ja trött som bara den med tanke på att moa kom hem kl1 stuprak och börja härja haha.. aja började igentligen kl 8 men vi har bara läsning på engelskan så kan lika gärna skippa den, så ska väl dit till 10 (:
nu blire rosta mackor timeeeeee! muuums

00:14

haloo.. vart i skolan idag också som alltiiid, sög pung som vanligt:)
åkte hem och träffa älskis efter skolan och sen tvinga felicia mig att komma hem till moa för att hon skulle sova själv här eftersom att moa skulle sova borta(?) så dissade honnom å nu ligger ja här själv i en soffa eftersom adam tydligen skulle sova kvar också, så jävla onödigt att ja ens tog mig hit isf. & nu ska moa tydligen hem iallafall?  får kanske sällis här i soffan då om man har tur ehe.. 


sooommmmar..

10:16

gomorron! har trängts med felicia hela natten i en soffa haha! mysigt.. så är lite små trött sådär dååå.
nu har vi nyss käkat mackor och nu ska vi fixa till frippan lite och seen ta oss till skolan:)

hahahah så roligt hade vi inatt..




22:00

heeej, har vart i skolan today och efter det åkte vi hem till moa (jag moa elina å felicia) och har suttit här och drygat oss hela kvällen:)
Lagat spagetti å köttfersås utan tomater i så vi hällde i vatten i ställe å ja.. de blev lite som de blev haha!
Nu sitter vi å mumsar på ostbågar och försöker plugga men vi har inte börjat än och de va 6 timmar sen vi skulle ta tag i det å bli klara men ickeee.. vi börjar dessutom kvart över 12 imorgon så vi ska sova här allihoppaaa, myys (:

goonatt



RSS 2.0